Skip to content

Metaling d.o.o.


Naročanje

NAROČANJE
Metaling d.o.o. preko http://trgovina.metaling.si sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času od izdaje naročila, do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v obdelavi. Po prejemu obvestila, da je naročilo v obdelavi, preklic naročila ni možen.
 

ZAVRNITEV NAROČILA
Metaling d.o.o lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi, naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, naročilo zavrne. Prosimo, preberite si tudi poglavje "Vračilo blaga"!

DOBAVNI ROK
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 13. uri po prejemu potrdila o plačilu. http://trgovina.metaling.si bo najkasneje ob tej uri pričela z izvajanjem aktivnosti potrebnih za realizacijo sprejetega naročila.

Kupec lahko na lastno željo naročeno blago prevzame v poslovalnici podjetja, na naslovu, Smrekarjeva 1, 3000 Celje, vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

POGOJ DOSTAVE BLAGA OB SOBOTAH
Če želite sobotno dostavo blaga, le-to izrazite ob Vašem naročilu - pod opombami enostavno zapišete, da želite dostavo v soboto. Cena sobotne dostave blaga preko dostavnih služb je višja za 50% kot pri rednih dostavah.

TEHNIČNI POSTOPEK NAKUPA BLAGA PREKO NAŠE SPLETNE TRGOVINE
1) Za nakup preko spletne trgovine morate biti REGISTRIRANI UPORABNIK
2) Registracija uporabnika je možna na povezavi:
http://trgovina.metaling.si/index.php?option=com_registration&task=register
3) V dana polja vpišete zahtevane podatke.
4) Ko pravilno izpolnete vse zahtevane podatke, se vam ti podatki izpišejo v pregled točnosti podatkov.
5) S potrditvijo podatkov je kreiran vaš uporabniški račun.
6) Na vaš pravilno vpisan elektronski naslov je poslano potrdilo o aktivaciji uporabniškega računa.
7) Po aktivaciji novega uporabniškega računa, se lahko prijavite v spletni trgovini
in takoj pričnete z nakupom.
8) Nakup opravite tako, da z izbiranjem željenega blaga dodajate izdelke v svojo nakupovalno košarico.
9) Kadarkoli, lahko že izbrano blago izbrišete iz košarice ali prekinete postopek naročanja.
10) Če blaga ne izbrišete iz košarice, bo izbrano blago ostalo v košarici tako dolgo, dokler ne opravite nakupa blaga ali pa blago izbrišete iz košarice, tudi v primeru, da se odjavite iz sistema. Po ponovni prijavi v sistem, vas bo izbrano blago še vedno čakalo v vaši košarici.
11) S klikom na izbrano blago, si lahko podrobno ogledate lastnosti izbranega blaga ter njegovo ceno.
12) Z opcijo in gumbom "V KOŠARICO", se izbran izdelek avtomatsko doda v vašo košarico nakupa, kjer pa je razvidna tudi cena tega izdelka.
13) S povezavo in potrditvijo gumba "NA BLAGAJNO", lahko zaključite svoje nakupovanje in oddate svoje naročilo.
14) K oddaji naročila lahko oddate tudi svoj komentar (npr. o prevzemu blaga, če vam ne ustrezajo opcija "dostava na dom").
15) Preden zaključite svoje naročilo, vam sistem ponudi v predogled celotno naročilo in izbrano blago, skupno ceno blaga, dostave ali drugih stroškov. V naročilu je razvidna vrednost posameznega izbranega blaga, stopnja davka na dodano vrednost za posamezno blago, skupna vrednost blaga brez DDV, skupna vrednost DDV in skupna vrednost blaga z DDV.
16) S potrditvijo "POŠLJI" boste zaključili svoje naročilo in poslali naročilo na naš naslov.
17) Na svoj elektronski naslov boste takoj prejeli vse podatke o vašem naročilu v naši spletni trgovini. Na povezavi ID vašega naročila, si boste tudi preko spletne strani lahko ogledali kakšno naročilo ste oddali, kdaj in pod kakšnimi pogoji.
18) Ob prejemu vašega elektronskega naročila blaga na naš naslov, bomo naročeno blago pripravili, prav tako tudi druge dokumente, ki jih prejmete ob prevzemu blaga. Ob dostavi blaga in vašemu plačilu po povzetju poleg blaga dobite tudi izstavljen račun, dobavnico ter druge dokumente, ki bi jih morebiti zahtevali.
19) Vse podatke vašega elektronskega naročila in s tem vašo "pogodbo na daljavo" z našim podjetjem Metaling d.o.o., lahko preverite v poslovni enoti podjetja Metaling d.o.o., Smrekarjeva 1, 3000 Celje, vsak delovni dan od 8-16 ure.
20) Podjetje Metaling d.o.o. se zavezuje, da vaše podatke ne bo zlorabil, jih posredoval tretji osebi ter jih varoval po veljavni zakonodaji potrošnikov.
21) Vaše podatke in pretekla naročila, lahko v spletni trgovini Metaling preglejujete vedno, če se le prijavite v sistem s svojim veljavnim uporabniškim imenom in geslom.
22) Za vsa druga morebitna vprašanja o nakupu blaga preko naše spletne trgovine vas vabimo, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 1001 - z veseljem vam bomo pomagali.

 

Proizvajalci


Košarica

Pokaži košarico
Vaša košarica je trenutno prazna.

Iskanje izdelkov

Aktualno

Potovalni kovček Samsonite Aeris Comfort spinner D19*168
Potovalni kovček Samsonite Aeris Comfort  spinner D19*168
242,99 €

Dodaj v košarico


Google Chromecast II
Google Chromecast II
49,90 €

Dodaj v košarico


BELKIN univerzalni napajalnik za prenosnike - 8 priključkov
BELKIN univerzalni napajalnik za prenosnike -  8 priključkov
53,92 €

Dodaj v košarico


Torba otroška z ročajem Pully2 166*050 *00 Pikapolonica 50 cm
Torba otroška z ročajem Pully2 166*050 *00 Pikapolonica 50 cm
87,23 €

Dodaj v košarico


Kompatibilni toner HP CE505X XXL, 13.000 STRANI
Kompatibilni toner HP CE505X XXL, 13.000 STRANI
 Pokliči za ceno


Naročilo na novice